Captured Supply Depots

Ask, comment, read.
Morgynn
Second Lieutenant
Posts: 6
Joined: Sat Dec 17, 2011 12:27 am

Captured Supply Depots

Unread postby Morgynn » Sat Dec 17, 2011 12:38 am

Hi all. . . First time posting. Love the game. Although I have already read a fair bit into the game I am still definitely a Noob. I think I may be missing something, so please be patient with me.
I am at the third scenario in the Campaign and getting better at figuring it all out :).
However, I assumed that if I take over Rostov and therefore have captured its Supply Depot, I would be able to use the Suppy Depot for my own (German) troops. But not so. All of the area around it is filled with x marks.
Please tell me - what am I missing? Thank you very much.
Last edited by Morgynn on Sat Dec 17, 2011 10:37 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Spooner
Colonel
Posts: 252
Joined: Fri Sep 09, 2011 2:43 pm
Location: UK
Contact:

Re: Captured Supply Depots

Unread postby Spooner » Sat Dec 17, 2011 2:10 am

Capturing only denies the enemy; it doesn't give you the supplies. Logically, many supply sources (in the game) aren't depots, but connections to off-map depots, so capturing them would just stop the enemy sending supplies along the train-line so you wouldn't get anything anyway.

Morgynn
Second Lieutenant
Posts: 6
Joined: Sat Dec 17, 2011 12:27 am

Re: Captured Supply Depots

Unread postby Morgynn » Sat Dec 17, 2011 8:51 am

I see. . . Thank you for the quick reply.
I assumed that when a depot was captured one's own forces could use it as a way station for their own supplies to come through. Take care, friend.

relaxeddave
Newcomer
Posts: 1
Joined: Sun Mar 18, 2012 4:26 pm

Re: Captured Supply Depots

Unread postby relaxeddave » Sun Mar 18, 2012 5:32 pm

This caught me out as well, thanks for the clarification


Return to “Unity of Command”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest