cant start a demo campaign?

Ask, comment, read.
adamandkate
Newcomer
Posts: 1
Joined: Thu Oct 18, 2012 8:36 pm

cant start a demo campaign?

Unread postby adamandkate » Thu Oct 18, 2012 8:39 pm

Just downloaded the demo and when i select stalingrad (for example) the start campaign button is greyed out. any idea why?

Is the demo restricted to scenarios rather then trying the campaign?

thanks

User avatar
Tomislav Uzelac
2x2 Games
Posts: 1336
Joined: Mon Apr 04, 2011 11:24 pm
Location: Zagreb, Croatia

Re: cant start a demo campaign?

Unread postby Tomislav Uzelac » Thu Oct 18, 2012 9:11 pm

adamandkate wrote:Is the demo restricted to scenarios rather then trying the campaign?


Yes ;)

angleblue63
Newcomer
Posts: 1
Joined: Mon Nov 12, 2012 10:22 am

Re: cant start a demo campaign?

Unread postby angleblue63 » Mon Nov 12, 2012 10:24 am

You can abandon everything E of the railway line in the south - when you finally take Izyum it will be from the north. This frees up a lot of infantry you will need to protect the railway itself and make absolutely sure the Soviets can't cross the southernmost bridge. (The T-34 equipped infantry can give you a rude shock nonetheless and should be the target of any airstrikes you have going begging.)
"STive"


Return to “Unity of Command”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests