square brackets

Post your technical problems here.
nikdav
Lieutenant Colonel
Posts: 129
Joined: Sun Feb 19, 2012 1:05 pm
Location: Italy

square brackets

Unread postby nikdav » Sat May 04, 2013 11:59 am

I find that at least for the italian keyboard is impossible to type
the square brackets in the editor to chose an entry hex for the unit arrival.
I also try with on screen keyboard but i can type all but the square brackets.
I suggest to change the square brackets with the round brackets to fix soon this problem.

Nikdav

User avatar
Tomislav Uzelac
2x2 Games
Posts: 1336
Joined: Mon Apr 04, 2011 11:24 pm
Location: Zagreb, Croatia

Re: square brackets

Unread postby Tomislav Uzelac » Mon May 06, 2013 9:47 am

I just realized this doesn't work on Windows with the Croatian keyboard either (it does work on Linux, still need to check Mac).

"[" is typed as AltGr+f on Croatian and AltGr+è on Italian, so I assume it's something to do with AltGr ;)

I'm adding it to the todo list. As an immediate workaround, you can type in notepad and then copy paste into that edit box.


Thanks!


Return to “Technical Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests