Scenario editor

Post your technical problems here.
HappyDaze
Captain
Posts: 32
Joined: Sun Aug 11, 2013 12:14 pm

Scenario editor

Unread postby HappyDaze » Sat Jun 11, 2016 1:14 am

I don't know if this is the correct forum, but I will give it a try. Where can I find the Scenario Editor? When I open the game, the Main Menu appears, but nowhere on it can I find a link to the scenario editor. How do I get into it?

Happy

HappyDaze
Captain
Posts: 32
Joined: Sun Aug 11, 2013 12:14 pm

Re: Scenario editor

Unread postby HappyDaze » Sat Jun 11, 2016 6:37 am

Okay, I found the first part of my answer by consulting the FAQ. Since I am on a Mac, it told me to use Terminal to enter a command line. This I did and—voilá—there was the Scenario Editor. But the next problem was that it did not show user generated scenarios. I don't want to create a new scenario, I just would like to modify an existing one a little. But first I need to find the one I want and open it. Ye gods! there seems to be a roadblock at every turn!

(not so)Happy :(

User avatar
Tomislav Uzelac
2x2 Games
Posts: 1324
Joined: Mon Apr 04, 2011 11:24 pm
Location: Zagreb, Croatia

Re: Scenario editor

Unread postby Tomislav Uzelac » Mon Jun 13, 2016 9:33 am



Return to “Technical Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest