Lack of Room for Units from Force Pool

Post your technical problems here.
Grudge
Second Lieutenant
Posts: 5
Joined: Sat Jun 13, 2015 4:11 pm

Lack of Room for Units from Force Pool

Unread postby Grudge » Thu Jul 02, 2015 12:37 pm

As the titles states, when I play with the editor for Red Turn, I'm unable to see (therefore use) the full list of units available in the Force Pool. The attached picture shows what I'm talking about. Basically, I'm unable to bring in Soviet armor, which is really frustrating. How do I fix this?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
Tomislav Uzelac
2x2 Games
Posts: 1321
Joined: Mon Apr 04, 2011 11:24 pm
Location: Zagreb, Croatia

Re: Lack of Room for Units from Force Pool

Unread postby Tomislav Uzelac » Thu Jul 02, 2015 6:37 pm

I'm afraid there's no fix for this, apart from the (perhaps impractical) obvious workaround - getting a bigger display. :oops:

Grudge
Second Lieutenant
Posts: 5
Joined: Sat Jun 13, 2015 4:11 pm

Re: Lack of Room for Units from Force Pool

Unread postby Grudge » Fri Jul 03, 2015 12:35 pm

That's a bummer. Thanks for the quick response, though.


Return to “Technical Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest